Noticias

L'ORQUESTRA DE POLS I PUA CELIA GINER PARTICIPA EN LA I TROBADA D'ORQUESTRES DE POLS I PUA D'OSCA 21 d'Abril de 2023 ORQUESTA DE PULSO Y PUA CELIA GINER

L'Orquestra de Pols i Pua Celia Giner d'Alfafar participarà en la I Trobada d'Orquestres de Pols i Pua d'Osca que es realitzara en 29 d'Abril en el teatre Salesians de citada ciutat.

leer más
Senderisme a Benitatxell 1 d'Abril de 2023 ALUMNES DE L'ESCOLA D'ADULTS D'ALFAFAR.

El día 1 de abril de 2023 "Senderisme a Benitatxell" (Alacant), con una ruta de 7 kilómetros de recorrido y 100 metros de desnivel y con este senderismo finalizamos los senderismos programados para este curso 2022-23.

leer más
EL CLUB GIMNÀTICA PARTICIPA EN EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE VALÈNCIA - INDIVIDUAL 21 de Març de 2023 CLUB GIMNÀSTICA ALFAFAR

Les gimnastes Adriana Martinez i Paula Benlloch aconsegueixen primer i segon lloc en les seues respectives categories.

leer más
EL CLUB GIMNÀTICA PARTICIPA EN EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE VALÈNCIA - CONJUNTS 21 de Març de 2023 CLUB GIMNÀSTICA ALFAFAR

El Club Gimnàstica Alfafar assoleix la quarta posició amb el conjunt infantil i dotzena posició amb el juvenil.

leer más
Xocolata amb Bunyols. 16 de Març de 2023 ALUMNES DE L'ESCOLA D'ADULTS D'ALFAFAR.

El passat 16 demarç a les 18 hores de la vesprada, és va fer-la Xocolata amb Bunyols- a la festa van acudir al voltant de 300 persones, entre alumnes professors i convidats, la qual cosa va ser un exit d'assistència, motes gràcies a tots per vindre.

leer más
Eixida al Teatre Ai, Carmela. 24 de Febrer de 2023 ALUMNES DE L'ESCOLA D'ADULTS D'ALFAFAR.

El passat 24 de febrer del 2023 sent les 18:40 hores de la vesprada és va fer la 

-Eixida al Teatre El Micalet-en aquesta ocasió 40 alumnes més els professors van gaudir de l'obra en valencià, "Ai, Carmela", que sembla ser els vaagradar molt.

leer más
Voluntariat pel Valencià 22 de Febrer de 2023 ALUMNES DE L'ESCOLA D'ADULTS D'ALFAFAR.

En el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar és va presentar el passat 22 de febrer de 2023, el programa"Voluntariat pel Valencià", amb representants de l'Ajuntament d'Alfafar, Escola Valenciana, Escola d'Adults d'Alfafar, els Aprenets, els Voluntaris inombrosa gent del poble.

leer más
Senderisme a Vilafamés 18 de Febrer de 2023 ALUMNES DE L'ESCOLA D'ADULTS D'ALFAFAR.

El passat 18 de febrer a les 8 del matí, és va fer -el Senderisme a Vilafamés-, en aquesta ocasió "Senderisme-Visita Cultural a Vilafamés"on tant alumnes com a mestres gaudiren de les activitats programades, segons comentaris d'ells, un dia complet.

leer más
La Fundació Horta Sud celebra la Gala de les Associacions 2023 7 de Febrer de 2023 Ayuntamiento de Alfafar

La Fundació Horta Sud celebra la Gala de les Associacions 2023

En aquesta edició s'han presentat 47 projectes, dels quals han sigut seleccionats 13 per a rebre l'ajuda. Enguany una de les associacions seleccionades és el Club Esportiu La Fila d'Alfafar pel seu projecte “L'esport del 2030” que té com a objectiu crear un club esportiu on la joventut del barri tinga un lloc on gaudir un oci saludable.

----------------------------------------------------

La Fundació Horta Sud celebra la Gala de las Asociaciones 2023

En esta edición se han presentado 47 proyectos, de los cuales han sido seleccionados 13 para recibir la ayuda. Este año una de las asociaciones seleccionadas es el Club Esportiu La Fila de Alfafar por su proyecto “El deporte del 2030” que tiene como objetivo crear un club deportivo donde la juventud del barrio tenga un lugar donde disfrutar un ocio saludable.

leer más
RECONOMIENTOS ALFAFAR EN IGUALTAT – 2023 7 de Febrer de 2023 Ayuntamiento de Alfafar

La Regidoria d’Igualtat convoca la XVII Edició dels reconeixements “ALFAFAR EN IGUALTAT» amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona,

La información más extensa: RECONOMIENTOS ALFAFAR EN IGUALTAT – 2023

leer más